Среда, 12. Октобар 2022.

УРЕЂЕЊЕ УЛИЦА КНЕЗА МИЛОША, ЉУБЕ НЕШИЋА И МИРЕ ВИНКЛАЈТ

Једна од најзначајнијих инфраструктурних инвестиција  у граду у овој години, реконструкција саобраћајница  и водоводне мреже у улицама Кнеза Милоша, Љубе Нешића, Мире Винклајт и крак од улице Љубе Нешиће (део улице Мире Винклајт) одвија се по предвиђеном плану, а радове је обишао Владимир Величковић, председник Општине Неготин.  

  

„ Настављамо са реконструкцијом не само надземног дела улица који је видљив, већ и водоводне, кишне и канализационе мреже. Циљ нам је да кишну канализацију зановимо, а тамо где не постоји  направимо, како не бисмо више имали проблема код обилнијих падавина. Када се заврше земљани радови и постављање водоводне и канализационе инсталације која је и скупља у односу на надземни део, уредиће се коловози и тротоари. Циљ нам је да, када реализујемо  овакве инвестиције, не буде само шминка у питању, већ да се овом послу приђе домаћински и заврши све како би трајало дуже.“, истакао је председник Величковић и поручио да без обзира на тренутну ситуацију планирају нове инвестиције јер локална самоуправа жели да  у наредном периоду реализује још оваквих пројеката који представљају лице нашег града.

  

Вредност радова на комплетном уређењу три улице, у дужини од 700 метара, износи 65.593.177,80 динара и финансирају се из буџета Општине Неготин.

  

 

* Сви медији који преузму вест или фотографију са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, дужни су да наведу извор и поставе линк вести.