Четвртак, 02. Јун 2022.

ПРОСЛАВА ОПШТИНСКЕ СЛАВЕ, СПАСОВДАНА

Општинска слава, Вазнесење Господње обележена је данас у Неготину. Свечаној литургији у Храму Свете Тројице, поред бројних верника, присуствовали су и Мирослав Кнежевић, помоћник председника, Иван Вељковић, секретар СО Неготин и Далибор Машић, члан Општинског већа. Свету литургију служили су архијерејски намесник неготински, протонамесник Марјан Керчуљ и протонамесник Марко Пајчин.
 
  
 
  
 
Свечани обред резања славског колача, у присуству руководства општине, директора јавних предузећа и установа, представника републичких и општинских институција, јавних и приватних предузећа, месних заједница,културног и друштвеног живота нашег града, саарадника и пријатеља, у малој сали Општине Неготин обавили су свештеници архијерејског намесништва неготинског.
 
  
 
  

  
 
Поздравне речи бројним гостима уз честитке упутили су Владимир Величковић, председник Општине Неготин и архијерејски намесник неготински протонамесник Марјан Керчуљ.
 
  
 
Након резања славског колача у холу је приређен пригодан коктел уз присуство бројних гостију, пријатеља и сарадника општине Неготин.
 
За 17 часова заказана је Спасовданска литија коју ће предводити Његово преосвештенство епископ тимочки, Г. Иларион.

* Сви медији који преузму вест или фотографију са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, дужни су да наведу извор и поставе линк вести.