Петак, 22. Јул 2022.

ПОТПИСАН УГОВОР ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ ПРОЈЕКТА ЕНЕРГЕТСКЕ ЕФИКАСНОСТИ ОШ „ПАВЛЕ ИЛИЋ ВЕЉКО“ У ПРАХОВУ

Данас је Смедеревској Паланци проф. др Зорана Михајловић, потпредседница Владе Србије и министарка рударства и енергетике свечано уручила уговоре о финансирању пројеката унапређења енергетске ефикасности, у оквиру Националног програма енергетске санације објеката од јавног значаја у јединицама локалних самоуправа. Свечаном додељивању уговора присуствовао је Богдан Гугић, заменик председника Општине Неготин.

Управа за финансирање и подстицање енергетске ефикасности Министарства рударства и енергетике је Општини Неготин одобрила средства у износу од 7.850.000 динара (69,59%  од укупне вредности пројекта), за реализацију пројекта унапређења енергетске ефикасности Основне школе „Павле Илић Вељко“ у Прахову. Пројекат предвиђа енергетску санацију термичког омотача зграде, реконструкцију и санацију система за грејање у праховској основној школи.

 

* Сви медији који преузму вест или фотографију са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, дужни су да наведу извор и поставе линк вести.