Уторак, 04. Јануар 2022.

ОДРЖАНА ШЕСТА СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

На првој седници Општинског већа одржаној у 2022. години којом је председавао Владимир Величковић, председник Општине Неготин, разматран је нацрт предлога Одлуке о изменама и допунама Пословника Скупштине Неготин. Чланови већа утврдили су и предлоге решења о давању сагласности на Програм пословања са финансијским планом ЈП „Боговина“ Бор за 2022.годину и Програм коришћења и распоређивања средстава субвенција за 2022. годину ЈКП „Бадњево“. Програмом је предвиђена расподела 19 милиона динара на измирење обавеза према добављачу за испоручени мазут у износу од 10 милиона динара и девет милиона динара за набавку багера и тарупа за багер.

  

На шестој седници Општинског већа донет је и Закључак о издвајању средства у износу од две просечне нето зараде исплаћене у Републици Србији за претходни месец, Маријани Симић из Јабуковца мајци прворођених близанаца у 2022. години у општини Неготин.   


 

* Сви медији који преузму вест или фотографију са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, дужни су да наведу извор и поставе линк вести.