Уторак, 11. Јануар 2022.

ОДРЖАНА ЧЕТВРТА СЕДНИЦА СО НЕГОТИН

Одборници Скупштине општине Неготин на четвртој седници одржаној данас, првој у 2022. години, усвојили су једну одлуку и два решења из домена рада локалног парламента. На дневном реду данашње седнице, којој је присуствовао 41 одборник, у циљу усаглашавања са законским прописима, усвојена је Одлука о изменама и допунама Пословника СО Неготин.


 
Након дискусије већином гласова присутних одборника усвојена су решења о давању сагласности на Програм пословања са финансијским планом ЈП „Боговина“ Бор за 2022. годину и Програм коришћења и распоређивања средстава субвенција за 2022. годину ЈКП „Бадњево“. Програм Јавног комуналног предузећа „Бадњево“ предвиђа расподелу средстава у износу од 19 милиона динара, за измирење обавеза према добављачу за испоручени мазут у износу од 10 милиона динара и девет милиона динара за набавку багера и тарупа за багер.

  
 
Седници којом је председавао мр Милан Уруковић, председник СО Неготин, присуствовали су и Владимир Величковић, председник Општине Неготин, Богдан Гугић, заменик председника и чланови Општинског већа.

* Сви медији који преузму вест или фотографију са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, дужни су да наведу извор и поставе линк вести.