Понедељак, 21. Март 2022.

ОБЕЛЕЖЕН ДАН ВРТИЋА

Скромно у присуству малобројних гостију, најближих сарадника, запослених и малишана, Предшколска установа „Пчелица“ обележила је данас дан установе. Свечаној академији и програму који је поводом 61.годишњице рада  припремила припремно-предшколска група вртића присуствовао је и Владимир Величковић, председник Општине Неготин.

  

„Наша установа је прошла кроз многе трансформације као и остали вртићи у нашој земљи. Те промене су свакако биле у циљу унапређивања квалитета предшколских установа, а самим тим и квалитета боравка деце у њима што подразумева и подизање квалитета васпитно образовног рада.Ове године наш вртић је ушао у нови програм под називом „Године Узлета“. Новим основама програма ми пратимо жеље и интересовања деце. Кроз разна истраживања деца уче и на тај начин употпуњују своја знања. За нове основе програма била нам је потребна помоћ свих вас да би смо могли да реализујемо програм, па зато желим да се захвалим свима који су нам помогли.“ истакла је поздрављајући присутне Горана Ивковић, директорка ПУ „Пчелица“

  

  

  

На данашњој свечаности уручене су захвалнице Општини Неготин, Колу српских сестара, бројним  колективима, образовним институцијама и донаторима -приватним предузећима и Живојину Марковићу из Мокрања,који се налази на привременом раду у Швајцарској.Ово је била прилика да се запосленима уруче јубилане награде за 20,30 и 35 година рада.


* Сви медији који преузму вест или фотографију са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, дужни су да наведу извор и поставе линк вести.