Четвртак, 07. Јул 2011.

Чишћење и уређење приступних путева туристичким локалитетима и јавних зелених површина

3285_1.jpg

У оквиру реализације пројекта “Чишћење и уређење приступних путева туристичким локалитетима и јавних зелених површина у општини Неготин”  током јуна месеца уређено је неколико локација у граду и околини.

3285_5.jpg

Почетком јуна радници, које је у склопу јавних радова ангажовала Слузба за заштиту животне, радили су на уређењу простора око седишта Службе за заштиту животне средине и зграде општине Неготин, а активно су учествовали и у акцији “Очистимо Србију” заједно са запосленима у Служби за заштиту животне средине.

3285_2.jpg

У склопу припрема за сезону купања у периоду од 06. до 17. јуна, један број радника био је ангажован на уређењу плаже на Кусјаку, а акција уређења простора на популарном купалишту неготинаца организована је и 29. и 30. јуна, како би се овај простор припремио за манифестацију Дан Дунава.

3285_3.jpg

Од 20.до 28. јуна радници ангажовани у оквиру јавних радова радили су и на уређењу плаже у  Михајловцу.

3285_4.jpg

Једна група радника које је ангажовала Служба за заштиту животне средине радили су и на сакупљњу пет и алуминијумске амбалаже и отпада локацијама : Робна пијаца, Насеље Вељко Влаховић, Насеље Борска колонија и Аутобуска станица, док је друга група радила на сређивању излетишта Бадњево и у насељима Милошевски пут и Радујевачки пут.

3285_6.jpg

Реализација планираних пројектних активности наставиће се и током јула месеца.