Понедељак, 18. Април 2011.

– Пријем за ученике из Холандије

3165_1.jpg

Председник општине Неготин др Влајко Ђорђевић приредио је данас пријем за ученике  средње школе „Lengis“ из Ротердама, који ће у склопу сарадње са неготинском Техничком школом у наредна четири дана боравити у нашој општини. Пријему је присуствовао и председник Скупштине општине Неготин мр Милан Уруковић. 

3165_2.jpg

Обраћајући се гостима из Холандије, председник општине Неготин изразио је своје задовољство што су изабрали баш школу из општине Неготин  за успостављање сарадње.

3165_3.jpg

Љиљана Ђаковић, психолог у Техничкој школи рекла је да ће дружење неготинских средњошколаца и њихових вршњака из Холандије бити прилика за размену искустава и успостављање чвршће сарадње, с обзиром да ће ускоро уследити и позив ученицима Техничке школе да посете Холандију. Ово је такође и веома добра прилика за успостављање сарадње између општине Неготин и општине којој припада школа из које су дошли ученици.

3165_4.jpg

Једанаест ученика из Холандије, који се баве фотографијом и новинарством, у пратњи директора школе, боравиће у Неготину до четвртка и до тада ће обићи знаменитости општине Неготин, а сутра ће присуствовати и обележавању дана Техничке школе.