Понедељак, 27. Децембар 2010.

– Изборна Скупштина Удружења пензионера општине Неготин

3019_1.jpg

У великој сали Дома пензионера данас је одржана редовна изборна Скупштина Удружења пензионера општине Неготин. На Скупштини су након дискусије присутних представника месних организација усвојени Извештај о раду и финансијском пословању удружења од 1. јануара до 31. децембра 2010. године као и План прихода и расхода и активности за 2011. годину.

С обзиром да је досадашњем председнику удружења и члановима извршног и надзорног одбора истекао четвторогодишњи мандат, на данашњој Скупштини изабрано је ново руководство. Представници месних одбора и у наредном четворогодишњем периоду дали су поверење досадашњем председнику Драгољубу Станојевићу, да ову функцију обавља и у наредне четири године. За заменика председника на предлог месног одбора Прахово изабран је Љубомир Станчуловић из Радујевца. Изабран је такође и деветочлани Извршни одбор удружења, као и трочлани надзорни одбор.   

3019_2.jpg

Изборној Скупштини као гости присуствовали су председник општине Неготин др Влајко Ђорђевић, председник Скупштине општине Неготин мр Милан Уруковић, председник Окружног удружења пензионера и председник Удружења пензионера из Брегова.