Уторак, 06. Аугуст 2013.

StartUp - бесповратна средства за предузетнике

 

Startap Serbiaје иницијатива Министарства финансија и привреде за подршку предузимљивим и креативним грађанима Србије, у њиховом настојању да технолошким иновацијама промене слику Србије.

Говорећи жаргоном startup предузетништва, МВП иницијатива представља програм финансијске подршке startup-има који су обезбедили seed инвестицију, као и организацијама које се баве едукацијом и networking-ом у области startup предузетништва.

Осим што је програмом предвиђена финансијска подршка најзрелијим пројектима у области startap предузетништва, желимо да будемо посредник између свих учесника startup екосистема. Желимо да повежемо оне који имају идеје, са онима који знају како их реализовати; оне који имају новац, са онима који имају добре пројекте; оне који имају растуће бизнисе, са онима који траже посао, итд.

Пријаве се достављају на адресу: Агенција за страна улагања и промоцију извоза, Влајковићева 3/5, 11000 Београд

Предлажемо вам да пријаву пошаљете и на: info@startapsrbija.rs

Рок за доставу пријава је 15. новембар 2013.године.

Погледајте Програм подршке startup предузетништву као и Стратегију развоја и подршке индустрији информационих технологија.

Уколико на било који начин желите да се укључите у иницијативу Startap Serbia јавите нам се, за почетак је један разговор на ту тему сасвим довољан.

Jaвни позиви се налазе у бази конкурса општине Неготин.