Среда, 08. Мај 2013.

Председник општине

 

Председник општине Неготин


Поставите питање председнику општине Неготин

Владимир Величковић, дипломирани педагог физичке културе

Рођен је 13.12.1978. године у Неготину. Завршио Основну школу „Вук Караџић“ и  Гимназију   „Предраг Костић“ у Неготину. Факултет физичке културе у Нишу завршио је 2003. године и  стекао звање: дипломирани  педагог физичке културе

Од 2001. до 2003. године живео у Бечу и играо кошарку али после теже повреде напушта Беч и   враћа се у Србију. Од 2004. до 2007. године био је власник и тренер у Рекреационом клубу „Релакс“  где је радио на едукацији здравог живота и правилног вежбања са децом и старијима.

Радио је као спасилац на базену у периоду од 2005. до 2007. године, уједно држећи и школу пливања. Упоредо од 2003. радио је и као тренер млађих женских категорија у КК „Хајдук   Вељко“ и био играч у сениорском тиму до 2007. године, када престаје са активним играњем   кошарке.

Радни однос је засновао као професор физичког васпитања 2005. године у Основној школи „Момчило Ранковић“ у Рајцу, а од јануара 2006. године и као професор у Неготинској гимназији.

Водио је више секција, као што су кошарка, мали фудбал, где је остваривао завидне резултате. Водио је и плесну секцију у школи, учећи децу класичним плесовима, што је касније довело до ангажовања у матурском плесу од 2008. године, а 2009. школа учествује у обарању Гинисовог рекорда по броју учесника у целој Европи, за шта и  добија и сертификат.

Јануара 2016. године постављен је на место в.д. директора Неготинске гимназије, а 1. септембра 2016. године изабран је за директора ове школе.

Од 21. фебруара 2017. године до 27. октобра 2017. године обављао је функцију председника Општине Неготин, а 27. октобра 2017. године именован је за председника Привременог органа општине Неготин.

Величковић одговорну функцију председника Општине Неготин обавља од 22. јануара 2018. године када је поново изабран за првог човека општине Неготин.

Ожењен је и отац троје деце.


е-mail: predsednik.opstine@negotin.rs 

тел:   019/542-014
          019/542-024

ЗАМЕНИК ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ НЕГОТИН 


Поставите питање заменику председника општине Неготин

Богдан Гугић, дипломирани хемичар

Богдан Гугић рођен је 8. фебруара 1967. године у Неготину. Основну школу завршио је у Прахову, као ученик генерације и носилац Вукове дипломе, а Гимназију „Предраг Костић“ завршио је у Неготину. Дипломирао је на Природно-математичком Факултету, у Крагујевцу, одсек – хемија и стекао звање дипломирани хемичар. За време студирања обављао је функцију председника Савеза студената ПМФ-а и студента продекана.

Радни однос засновао је 1996. године у предузећу „Југоинспект“, Београд Д.Д, где и дан данас ради и то на месту заменика директора сектора за руде, хемију и метале.

У периоду од 2005-2006. године био је председник Одбора за самодопринос општине Неготин.

Дуги низ година успешан је спортски радник и истакао се као председник  ФК „Хајдук Вељко“, ФК „Дунав“ Прахово, ОФС-а Неготин и Спортског савеза општине Неготин. 

Од 2012. до 2020. године био је председник Савета МЗ Прахово.

У три мандата био је одборник у Скупштини општине Неготин. Функцију заменика председника Скупштине општине Неготин обављао је од 22. јануара 2017. године до 30. децембра 2019. године.

На место заменика председника Општине Неготин изабран је 30.12.2019. године.

Ожењен је и отац једног мушког детета.

 

ПОМОЋНИК ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ у области локалног економског развоја И инвестиција

 

Татјана Булатовић, дипломирани правник

Татјана Булатовић рођ. Стојановић рођена је 11.07.1988. год. у Неготину.
Завршила је Oсновну школу „Павле Илић Вељко“ у Прахову, Средњу медицинску школу у Зајечару, у Новом Саду је завршила Правни факултет.

Приправнички стаж је обављала у адвокатури и то код адвоката др Немање Алексића у Новом Саду и Бранислава Мијуцића адвоката из Неготина.

Радила је и у канцеларији Јавног бележника у Неготину.

Од маја 2018. год. заснива радни однос у Центру за социјални рад Неготин, првих годину дана као стручни радник на управно-правним пословима, затим као руководилац службе помоћи у кући, као и стручни радник у поменутој служби.
Удата, мајка једног дечака.

Функцију помоћника председника општине Неготин у области локалног економског развоја и инвестиција обавља од 02.октобра 2020.год.
Функцију помоћника председника општине Неготин за ноормативно-правна питања обавља од 09.фебруара 2022.год.

 

ПОМОЋНИК ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ за економска питања и финансије


Мирослав Кнежевић, дипломирани инжењер пољопривреде за агроекономију и специјалиста криминалиста 

Рођен је 19.09.1975. године у Кладову. Завршио је Основну школу “Вера Радосављевић” као носилац Вукове дипломе и Гимназију “Предраг Костић” у Неготину. Пољопривредни факултет у Београду на Одсеку за агроекономију  завршио је 1999. године, а 2012. године завршио је специјалистичко академске студије на Криминалистичко-полицијској академији у Београду и стекао звање специјалиста криминалиста.  

Од 2000. до 2005. године обављао је послове на радном месту млађег инспектора у  “Југоинспекту” у Београду, а затим и у а.д. “Инекс Крајина” у Неготину на радном месту референта у туризму, као и на радном месту руководиоца комерцијално, техничког и општег сектора и  директора  а.д. “Инекс Крајина”.

Од 2005. до 2022. године, у Општинској управи општине Неготин, обављао је послове на следећим радним местима:

  • административно- технички послови, послови протокола и информисања за потребе Председника општине и Општинског већа и управни послови слободног приступа информацијама од јавног значаја;
  • руководиоца Одсека за буџетску инспекцију и послове буџетског инспектора;
  • руководиоца Одељења за буџет, финансије и локалну пореску администрацију

У периоду од 2014. до 2018. године, од стране Владе Републике Србије био је постављен на место начелника Борског управног округа.

Од 01. априла 2022. године постављен је на место помоћника председника Општине Неготин за економска питања и финансије.