Четвртак, 11. Април 2019.

Завршни радови у улицама Момчила Ранковића, Саве Драгојевића и делу ЈНА

      

Радови на реконструкцији три улице у центру града приводе се крају. Реч је о комплетном уређењу улица  Момчила Ранковића, Саве Драгојевића и  делу улице ЈНА, у вредности од 45 милиона динара. Радове на постављању првог слоја асфалта у улици Момчила Ранковића данас су обишли  Владимир Величковић, председник Општине Неготин и  Далибор Ранђеловић, в.д. директора ЈКП „Бадњево“.

  

„  Радови на комплетној реконструкцији три улице у центру града су у завршној фази. У питању је капитална инвестиција и обиман посао и желим да се захвалим грађанима на разумевању и стрпљењу јер  када се нешто ради мора да дође и до отежаног саобраћаја. После више деценија имаћемо централну пешачку зону уређену с обзиром да се ове улице надовезују на већ уређене улице Стојанке Радосављевић и Стефаније Михајловић.  Ови радови утицаће на унапређење услова за живот наших грађана и туристима који посећују наш град  пружиће лепу слику о нашој централној зони. Уредићемо и паркинг простор на почетку Високе улице као и у овој улици у којој се налазимо. Решили смо проблем и са возилима која су заплењена од стране Основног и Вишег тужилаштва која су у овој улици стајала двадесетак година и надам се да ће наши грађани поштовати  прописе “ истакао је Владимир Величковић, председник Општине Неготин приликом обиласка радова.

  

Након  постављања првог слоја асфалта у улици Момчила Ранковића, наставиће се радовима на постављању првог слоја у делу улице ЈНА и Саве Драгојевића а радови ће бити завршени у наредним данима. Реконструкција поменутих улица у дужини од 560 метара и вредности 45 милиона динара  финансира се средствима из буџета Општине Неготин.