Уторак, 03. Јул 2018.

Завршени радови у Милинковој и Даничићевој улици

Пресвлачењем завршног слоја асфалта, завршени су радови у Милинковој и Даничићевој улици, који су почели крајем прошле године. Радове су обишли Владимир Величковић, председник Општине Неготин и  Драган Мијуцић, в.д. директора ЈКП „Бадњево“.

 

Дужина ове две улице је око 930 метара и за њихово комплетно уређење издвојено је око 100 милиона динара, а радови су завршени неколико дана пре рока.

  

“Пресвлачењем завршног слоја асфалта, приведени су крају радови на реконструкцији Милинкове и Даничићеве улице, чиме извођач завршава све задате послове које је имао за ове две улице односно за тоталну реконструкцију.  Све је испоштовано, радови су завршени и пре рока и надамо се да ће надзор на крају да констатује да је све протекло како треба, а из приложеног се то да и видети. Наши суграђани су добили две нове, реконструисане улице са водоводом и канализацијом и новим асфалтом. Надам се да ће им то олакшати свакодневни живот. У наредном периоду наставићемо са даљом реконструкција свих улица које су предвиђене у циклусу који је пред нама.  Вредност радова је око 100 милиона динара, с тим што је Милинкова улица рађена средствима из нашег буџета, док је Даничићева рађена уз помоћ Министарства привреде. Захваљујем се овим путем Министарству привреде Републике Србије и надам се и у наредном периоду још бољој сарадњи, пошто смо као општина расположени да све што је наравно проблем пробамо да решимо у најкраћем могућем року.” – истакао је Владимир Вeличковић, председник општине Неготин.

 

Упоредо са пресвлачењем другог слоја асфалта у Даничићевој и Милинковој улици, након постављања водоводне мреже, завршено је и асфалтирање улице Синише Станковића.  

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.