Среда, 28. Децембар 2016.

Завршен новогодишњи турнир у малом фудбалу

У неготинској Хали спортова, синоћ је завршен традиционални Новогодишњи турнир у малом фудбалу. Најбоље екипе поделиле наградни фонд од 274 000 динара. Уз новчане награде уручени су им пехари и диплома.

 

Највеће интересовање публике привукла је финална утакмица сениора, у којој су се ове године састали Агромеханика и Непознати.


Екипа Агромеханике, која је у прошлогодишњем финалу поражена од Н-Експерта, боље је почела утакмицу. На истеку другог минута, Динковић је одлично шутирао и савладао голмана Непознатих. Стефановић је у петом минуту изједначио након асистенције Тодоровића, а коначан резултат поставио је Динковић у 21. минуту.  На крају победа Агромеханике од 2:1. 

У утакмици за треће место у сениорској конкуренцији екипа Н-Еxперт је са 5:3 славила против Корзоа.

У категорији кадета, Неготинац је у финалу славио против екипе Голубовић доо резултатом 3:0, док је у утакмици за треће место Пицерија Одеон била боља од Вулканизерске радње Лаза Даре и славила са 5:1.

У пионирском финалу Темпо Радио из Зајечара славио је против Бест Стафа 019 минималним резултатом 1:0, док је у утакмици за треће место Сани убедљиво победио екипу Ауто шоп Ива са  9:1.

У конкуренцији млађих пионира Пекара Веса ОФК Бобан је са 1:0 савладала ТВ Фиру, а у утакмици за треће место Бисери су са 4:2 победили Темпо Радио.

Победници у сениорској категорији освојили су 100 000 динара, другопласирани  50 000, а трећепласирани 20 000 динара. Код кадета награде су подељене у износима од  20 000, 10 000 и 6 000 динара, док су пионири и млађи пионири награђени са по 20 000, 10 000 и 4 000 динара.  Поред новчаних награда за прва три места у свим категоријама обезбеђени су и пехари и дипломе. Четири најбоље пласиране екипе у категорији млађих пионира, једину женску екипу на турниру Јагодице бобице, која се такмичила у категорији кадета и најбољег младог голмана, Спортски савез општине Неготин наградио је фудбалским лоптама, а најмлађе посетиоце турнира са 30 новогодишњих пакетића.    

Награде су уручили Богдан Гугић, председник Спортског савеза општине Неготин и Душан Матејевић, генерални секретар савеза.

Традиционани Новогодишњи турнир у малом фудбалу и ове године је успешно организовао Спортски савез општине Неготин у сарадњи са Општином Неготин.

Резултати и коначан пласман по категоријама 

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.