Понедељак, 28. Децембар 2015.

Завршен Новогодишњи турнир у малом фудбалу

Екипа „Н Еxперт Бау” победник је традиционалног Новогодишњег турнира у малом фудбалу, који је синоћ завршен у неготинској Хали спортова.


У финалној утакмици екипа Н Еxперт Бау била је боља од Агромеханике.  Након двадесет одиграних минута без голова и уз појединачне шансе на обе стране у другом полувремену виђено је пет голова, а пресудило је велико искуство момака из екипе Н Еxперт Бау. Већ на почетку другог дела утакмице Денис Ђорђевић, најбољи стрелац турнира са 17 голова, и Братислав Нинић донели су велику предност својој екипи, коју је Ђорђевић својим другим голом на утакмици увећао на готово недостижних 3:0. Нису се предавали млади фудбалери Агромеханике. Након тајм аута кренули су храбро, са пет играча у пољу и без правог голмана, а ризик им се умало није исплатио јер су до краја утакмице успели да постигну два гола. Ипак искуснији на терену су утакмицу мирно привели крају и заслужено освојили пехар, диплома и вредну новчану награду.  

Финале је иначе протекло у фер и коректној атмосфери, а публика у препуној Хали спортова могла је да ужива у добрим фудбалсник потезима.

У утакмици  за треће место на турниру у категорији сениора виђена је занимљива фудбалска представа, а славили је екипа Грил Џет Сета из Зајечара. Они су били бољи од екипе Грил Ветерани резултатом 3:1.

Што се осталих категорија тиче, код кадета прво  место освојила је екипа Темпо Радио из Зајечара, друго  Гвоздени момци, а треће 501 из Неготина.

Код пионира најбоља је била екипа СЗР ДМ. Друго место освојила је Пицерија Одеон, а треће  ОФК Бобан Гранд 502. Код млађих пионира најбоља је била екипа ОФК Бобан Бели, друго место припало је екипи ОФК Бобан Пекара Веса, а треће екипи Темпо Радио. 

Организатор турнира био је Спортски савез општине Неготин, а покровитељ Општина Неготин.