Петак, 20. Април 2018.

Више од 3 милиона за Општину Неготин

Владимир Величковић, председник Општине Неготин  је, у четвртак 19. априла, са министром  државне управе и локалне самоуправе Бранком Ружићем, потписао је уговор о реализацији пројекта „Унапређење рада Локалне пореске администрације општине Неготин кроз набавку информационог система за подршку администрирању фискалних форми у општинској управи“.

 

59 градова и општина,  средствима из Фонда за локал Министарства државне управе и локалне самоуправе, завршиће започете и реализовати нове пројекте, у укупној вредности од 320 милиона динара.

 

Општина Неготин ће у оквиру пројекта који укључује имплементацију софтверског програма  ИС ЛПА и опрему за набавку рачунарске опреме за локалну пореску администрацију, утрошити 3.143.450 динара.

 

33 локалних самоуправа 262 милиона динара уложиће у инфраструктурне радове, 18 општина и градова добиће 48 милиона за набавку савремених информационих технологија а 10 милиона осам локалних самоуправа за организацију културних, спортских и туристичких манифестација.


* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.