Уторак, 09. Јул 2019.

Уручени Уговори о финансирању и суфинасирању програма и пројеката удружења грађана

Владимир Величковић, председник општине Неготин уручио је данас Уговоре о финансирању и суфинасирању програма и пројеката удружења грађана за 2019. годину.

  

Реч је пројектима којима су удружења аплицирала на Јавни конкурс за доделу средстава из буџета општине Неготин за подстицање пројеката или недостајећег дела средстава за финансирање пројеката од јавног интереса које реализују удружења за 2019. годину.

  

Средства за реализацију овог јавног конкурса обезбеђена су у буџету општине Неготин за 2019. годину, у укупном износу од 6.000.000 динара. На конкурс су ове године аплицирала 43 удружења и сви пројекти биће финансијски подржани од стране општине. На овај начин ми показујемо да ценимо и поштујемо ваш рад и труд и чинићемо то и у наредном периоду.”– истакао је између осталог Владимир Величковић, председник општине Неготин обраћајући се присутнима.  

 

Удружења грађана су у обавези да пројекте и програме реализују до краја 2019. године, а уговорима о финансирању или суфинансирању пројекта, прецизно су дефинисана права и обавезе уговорних страна.