Четвртак, 23. Јун 2016.

У току прва фаза асфалтирања пута ка Рајачким пивницама

У уторак 21.јуна започети су радови на асфалтирању државног пута II А - 169 Мокрање - Вељково у дужини од 4 километра које изводи ПЗП Зајечар ДОО.

   

Радове је обишао Јован Миловановић,председник општине Неготин са својим сарадницима који су чланови Координационог тима за уређење Рајачких пивница.
"Ови радови доказ су да испуњавамо своја обећања и да заједничко деловање Координационог тима за уређење рајачких пивница који предводи Радивоје Петрикић, локална самоуправа, држава и ПЗП Зајечар даје резултате. Сви смо се максимално ангажовали како би се ових дана асфалтирао овај пут који је од изузетног значаја за развој туризма и општине Неготин .Свима који су помогли да се реализује ова прва фаза захваљујем се и најављујем да ће ускоро бити започета и друга. Предстоји нам и решавање правно имовинских односа на неким деоницама а вредност радова у овој фази која је у току износи око 100 милиона динара," рекао је председник Јован Миловановић приликом обиласка радова.

  

Саобраћај на овој деоници биће затворен до 25.јуна у времену од 7 до 18 часова. Алтернативни правци за одвијање саобраћаја су преко села Тамнич и Брусник.