Четвртак, 26. Аугуст 2021.

У НЕГОТИНУ ОДРЖАНА ПРВА ОЛИМПИЈАДА СПОРТА, КУЛТУРЕ И ЗДРАВЉА ИСТОЧНЕ СРБИЈЕ

У организацији Удружења пензионера општине Неготин, уз подршку локалнсе самоуправе у Неготину је данас одржана Прва олимпијада спорта,културе и здравља источне Србије. Поздравну реч у име организатора упутио је Властимир Абрашевић, председник Удружења пензионера општине Неготин уз добродошлицу свим представницима пензионерских удружења из окружења и захвалио се локалној самоуправи на покровитељству, Еликсиру Прахово и осталим донаторима на финансијској подршци.

  

Госте Неготина и чланове неготинског пензионерског удружења поздравио је Богдан Гугић, заменик председника Општине Неготин, који је похвалио идеју о организовању догађаја који је у нашем граду окупио представнике удружења пензионера из источне Србије и свима пожелео успешан дан и добро дружење.

  

Уследио је културно-уметнички програм у коме су учествовали чланови Удружења пензионера из Неготина. Пензионери из окружења, који су били у прилици да разгледају и изложбу радова са прошлогодишње колоније сликара и иконописаца Покрета „Треће доба Србије“, током дана су се  надметали у пикаду, шаху, стрељаштву, брзом ходању, кошарци и малом фудбалу.

  

 

* Сви медији који преузму вест или фотографију са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, дужни су да наведу извор и поставе линк вести.