Уторак, 27. Фебруар 2018.

СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА

Према информацијама надлежних, екипе за чишћење путних праваца ангажоване су на чишћењу више праваца на територији општине Неготин: Малајница-Шаркамен-Јасеница-Штубик, Карбулово- Брестовац- Трњане- Поповица-Сиколе, Самариновац-Душановац- Дупљане- Јабуковац- Вратна, до манастира затим Чубра- Видровац-Милошево-Михајловац-Мала Каменица – Слатина. 

У току вечерњих сати или рано изјутра биће чишћен и правац Плавна- Турија. По чишћењу државних путева екипе кренуће се са чишћењем путних праваца у тимочком делу општине који су у нашој надлежности. На чишћењу је ангажованa сва расположива механизација ЈКП Бадњево, ДOO Станковић и МБ Комерц Штубик.

Екипе ЈКП Бадњево тренутно су ангажоване  на чишћењу улица у граду.

У току вечерњих и преподневних сати реаговано је на путним правцима где је долазило до стварања сметова и загушења саобраћаја. Интервенисовано је неколико пута уз координацију надлежних служби, Центра за социјални рад и неготинске полиције.Одвијање саобраћаја на територији наше општине одвија се отежано а од 14 часова укинута је забрана за саобраћај камионима са приколицама и шлеперима.

Упућујемо апел грађанима да без преке потребе не крећу на пут.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.