Уторак, 22. Март 2016.

Спортска опрема за 18 клубова

Општина Неготин у развој спорта, за такмичарски, рекреативни и школски спорт ове године је преко Спортског савеза Општине Неготин определила 30.000.000 динара. Програмом расподеле средстава у 2016. години је за спортску опрему издвојено 500.000 динара.

 

Током јучерашњег дана Јован Миловановић, председник Општине Неготин и Богдан Гугић, председник УО Спортског савеза посетили су месне заједнице Смедовац и Александровац и том приликом представницима сеоских фудбалских клубова уручили опрему у вредности од 30.000 динара. Стефан Јовановић, председник ФК „Смедовац“ и Драгиша Ћуковић тренер ФК „Граничар“ у Александровцу захвалили су се на урученој опреми и указали на значај њихових клубова који окупљају доста играча и осталих  заљубљеника  у овај спорт.

 

Спортски фудбалски сусрети су догађаји који окупљају доста мештана неготинских села. Дресови, мреже и лопте биће подељени представницима 18 клубова Општинске и Окружне фудбалске лиге.  


* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.