Петак, 10. Март 2017.

Састанак са власницима угоститељког објекта

У великој сали Скупштине општине Неготин одржан је састанак са власницима угоститељских објеката из нашег града. Састанак је иницирала локална самоуправа  у циљу сагледавања тренутног стања у овој области успостављања боље сарадње са приватним сектором у општини Неготин.

 

Иницијативни састанак, коме су присуствовали Владимир Величковић, председник општине Неготин, Бобан Стингић, заменик председника општине Неготин, Надежда Тодоровић, начелница Општинске општинске управе, власници угоститељских објеката, као и директори јавних предузећа и установа био је прилика да се у отвореном разговору изнесу проблеми и предлози, како да се сарадња локалне самоуправе и приватног сектора, у овом случају угоститеља, подигне на виши ниво кроз заједнички наступ и осмишљавање понуде која би привукла већи број туриста из земље и иностранства у наш град.

 

„Желимо да либерализујемо услове за ваше пословање, да вам изађемо у сусрет колико можемо, наравно све у складу са важећим Законима и прописима. Морамо, заједничким снагама, да учинимо све да привучемо већи број људи у наш град. Да осмислимо манифестације, програме којима ћемо их привући, јер то је и ваш и наш интерес. Покушаћемо да нађемо и јавне личности, глумце, који ће промовисати наш град. Велики је одлив становништва из Неготина и морамо учинити све да то зауставимо.“ – рекао је између осталог Бобан Стингић, заменик председника општине Неготин у свом обраћању присутнима.

 

Власницима угоститељских објеката остављена је могућност да за десетак дана, за када је најављен нови састанак, доставе предлоге за манифестације, које би могле да се организују у нашем граду. 

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.