Петак, 10. Јануар 2014.

Састанак са Надом Стојковић

Председник Општине Неготин, мр Милан Уруковић, састао се са Надом Стојковић, нашом суграђанком, родом из Михајловца, која већ деценијама живи и ради у Немачкој.

Њеним ангажовањем успостављен је контакт са градоначелником Бад Хомбурга и обезбеђена вредна донација, ватрогасно возило, које је недавно предато на употребу Ватрогасно-спасилачкој јединици Неготин.

 

На састанку се разговарало и о могућностима даље сарадње Општине Неготин и Бад Хомбурга. Један од предлога је да представници Општине Неготин, уз посредство госпође Наде Стојковић и Привредне коморе Србије, током 2014. године посете Бад Хомбург. Приликом ове посете били би презентовани туристички потенцијали наше општине, с посебним акцентом на ловни туризам, за који су Немци посебно заинтересовани, као и  пројекти који се реализују, у циљу проналађења потенцијалних инвеститора.

 

Састанку су присуствовали и Миодраг Марковић, в.д. начелника секције за ванредне ситуације Бор и Александар Транић, командир Ватрогасно-спасилачке јединице Неготин.