Среда, 10. Фебруар 2016.

Саниран кров на општој болници у Неготину

Завршени су радови на санацији оштећења и постављању нове кровне конструкције на згради опште болнице Здравственог центра Неготин, са кога је олујни ветар првог фебруарског дана одувао лимену кровну конструкцију површине 240 квадрата.

  

Путем преговарачког поступа  Министарства здравља, које је финансирало поправку насталих оштећења на згради болнице у Неготину, за извођача радова је изабрало Грађевинско предузеће “Цветкова градња” из Неготина, које је поверене радове завршило за три уместо за пет дана колико је било предвиђено.

  

“Оштећени део крова је у потпуности завршен, више нема радова на њему. Средства за финансирање радова је обезбедило Министарство здравља, као наш оснивач, а вредност изведених радова је миллион динара са порезом на додату вредност” – рекла је др Биљана Параскијевић, в.д. директора Здравственог центра Неготин.

  

Олујни ветар оштетио је и кров на згради Поште у Неготину, где је причињена и већа материјална штета. 


* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.