Уторак, 15. Јануар 2019.

Шампион Драган Балачикић добитник Златне кациге


Фотографија је преузета са сајта Ауто мото Савеза Србије

У организацији Ауто-мото савеза Србије, и уз подршку Спортског аута и картинг савеза Србије и Мото савезом Србије у Београду су крајем прошле недеље  проглашењи шампиони у ауто-мото и картинг спорту. Свечаности је поред  великог броја високих званичника, гостију из земље и иностранства присуствовао је и Далибор Машић, члан Општинског већа задужен за спорт и омладину.

Најпрестижније награде у ауто спорту, златне и дијаматске кациге, шампионима Луки Которчевићу, Драгану Балачикићу и Алекси Радојковићу уручио је министар одбране Републике Србије Александар Вулин. Алекса Радојковић, поред Златне кациге овенчан је и Дијамантском кацигом у ауто спорту за сезону 2018.  

Златне и дијамантске кациге у мото спорту доделио је Вања Удовичић,  министар омладине и спорта који је истакао да му је велика част да Министарство омладине и спорта  учествује у развоју домаћег ауто-мото спорта.  Златну кацигу у дициплини Мото Крос MX3, понео је Виктор Ланг, а у дисциплини Мото Класик, Драган Драгој и Слободан Васиљевић, двојац који је уједно и носилац дијамантске кациге.