Уторак, 16. Јун 2015.

Реализација пројекта „Реконструкција и адаптација малих спортских терена на територији Републике Србије"

На терену за рукомет који се налази у оквиру Спортско-рекреативног центра у Неготину почели су припремни радови на реконструкцији у оквиру пројекта „Реконструкција и адаптација малих спортских терена на територији Републике Србије“, за који је јавни позив расписало Министарство омладине и спорта.

 

Председник општине Неготин, Јован Миловановић и заменица председника, Надица Васић, обишли су данас радове и упознали се са овим пројектом као и са предвиђеним радовима и фазама реконструкције.

Спортски терен у Неготину биће реконструисан као један од осам пројеката у Републици Србији чији је избор извршило Министарство омладине и спорта.

 

Уговор о међусобним правима и обавезама у оквиру реализације Пројекта „Реконструкција и адаптација малих спортских терена на територији Републике Србије" закључен између Републике Србије - Министарства омладине и спорта и општине Неготин је почетком априла.

Реализација пројекта подељена је у две фазе. Прву, која обухвата припремне радове реализује општина Неготин, а другу, која обухвата финансирање и извођење завршних радова на реконструкцији и адаптацији малих спортских терена реализује Министарство омладине и спорта.

За извођача припремних радова на реконструкцији и адаптацији спортског терена на Спортско-рекреативном центру „Павле Илић Вељко" у Неготин, након спровердене јавне набавке изабрана је фирма ДОО"Цветкова градња" из Неготина.