Среда, 30. Аугуст 2017.

Радови у Слатини

У месној заједници Слатина, у току су радови на насиопавању и тампонирању деонице пута која води ка сеоској депонији. Радове су обишли Мерлина Селенић, помоћница председника општине за развој месних заједница и Драган Мијуцић, извршни директор ЈКП „Бадњево“.

 

За радове на насипавању и тампонирању по граду и месним заједницама из буџета општине ове године биће издвојено 4 038 318 динара. У месној заједници Слатина у договору са члановима савета изводе се радови на деоници пута који води према сеоској депонији у дужини од 400 метара.” – истакла је Мерлина Селенић у Слатини.

Председник савета месне заједнице Слатина, Небојша Петровић, сматра да ће уређењем овог пута бити решен проблем дивљих депонија, које су се појавиле у селу.

“У последње време појавило се неколико дивљих депонија у село, а један од разлога је тај што је пут према сеоској депонији био у лошем стању и тешко су мештани могли да стуигну до ње. Посебно је велики проблем био када падне кише. Насипавањем овог пута решичћемо тај проблем и надамо се да ће мештани користити ову депонију и данеће правити више дивље депшоније по селу.“

У овој месној заједници планирани су и радови на Дому културе, као и на сеоском водоводу. 

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.