Среда, 25. Новембар 2020.

РАДОВИ У РАДУЈЕВЦУ


У оквиру ревитализације локалних путева и улица, у Месној заједници Радујевац, завршени су радови на пресвлачењу асфалтом улице у дужини од 435 метара. Радове су, током јучерашњег дана, обишли Владимир Величковић, председник Општине Неготин , Богдан Гугић заменик председника и Воислав Поповић, одборник СО Неготин из Радујевца.


„Данас смо обишли радове на асфалтирању улице у Месној заједници Радујевац, у дужини од 435 метара са претходном урађеном припремом, јер је улица била у лошем стању, имајући у виду да је често користе и атари. Вредност укупних радова износи 3,5 милиона динара а средства су обезбеђена из општинског буџета. Све тече по плану и задовољан сам реализацијом. Захваљујући добрим временским приликама до краја недеље требало би да завршимо све радове које смо испланирали.“ изјавио је председник Величковић у Радујевцу.


Воислав  Поповић, одборник из Радујевца  истакао је значај изведених радова на уређењу улице коју, поред мештана и пољопривредника, користе и многобројни риболовци из разних градова, и захвалио локалној самоуправи на разумевању и одличној сарадњи.    


До краја недеље требало би да буду приведени крају радови на асфалтирању деоница у месним заједницама  Милошеви и Сиколе. У неколико месних заједница до краја године радиће се на припреми деоница за асфлатирање кроз  уклањање вишка подлоге с обзиром да су више пута насипане а тај посао може се реализовати и на нижим температурама.