Понедељак, 02. Новембар 2020.

РАДОВИ У ПЛАВНИ

Радници Предузећа за путеве „Штрабаг“ из Зајечара минулог викенда били су ангажовани на уређењу две деонице у Месној заједници Плавна у дужини од 530 метара. Радове су обишли Владимир Величковић председник Општине Неготин, Далибор Николић, одборник СО Неготин из Плавне и Ненад Исаковић, председник Савета месне заједнице.

  

„После радова обављених у Дупљану и Кобишници, у Плавни се асфалтом пресвлаче две деонице у дужини од 530 метара. С обзиром да је у питању разуђено село пресвучена су два крака. Вредност радова, који се финансирају из локалног буџета, износи 3.500.000 динара. Наставићемо са радовима и у другим месним заједницама с обзиром да нас време служи. Надам се да ћемо ове године завршити све што смо и планирали.“ изјавио је приликом обиласка радова у Плавни Владимир Величковић, председник Општине Неготин.

  

Ненад Исаковић, председник Месне заједнице Плавна истакао је значај радова на уређењу путева у реонима Замна и Турија у Плавни, захвалио се локалној самоуправи на разумевању и сарадњи и изразио наду да ће се и у наредној години бити изведени радови на путној мрежи у селу.