Среда, 23. Аугуст 2017.

Радови у МЗ Трњане

Током јучерашњег дана екипе ПЗП Зајечар биле су ангажоване на пресвлачењу асфалтом улице коју користи велики број мештана Месне заједнице Трњане. Радове су обишли Мерлина Селенић, помоћница председника Општине Неготин за социјална питања, националне мањине и развој месних заједница и Драган Мијуцић, извршни директор ЈКП “Бадњево” за правно економске послове.

  

У договору са Саветом месне заједнице асфалтира се деоница у дужини од 480 метара. Вредност радова износи 2.750.000 динара. Сезона траје, радови ће кренути и у самом граду а наставиће се и у месним заједницама.“ изјавила је медијима Мерлина Селенић, помоћница председника Општине Неготин.  

После асфалтирања улица у Србову, Јасеници, Штубику, Малајници, Плавни и Сиколу, радови у Трњану одвијају се по планираној динамици.

  

„Мештанима ово пуно значи. Ово је почетак асфалтирања по селима и надамо се да ће се наша сарадња убудуће наставити. Захвалио бих се локалној самоуправи на јако доброј сарадњи. До сада није било никаквих проблема и надам се да ће наставити истим темпом и  даље. Од неке улице је морало да се крене, овде има доста кућа и значиће људима који овде често пролазе.“  рекао је између осталог Слађан Соколовић, одборник у локалном парламенту.

  

Из буџета Општине Неготин ове године је за крпљење ударних рупа и пресвлачење улица по месним заједницама издвојено 62 милиона динара.