Четвртак, 29. Октобар 2020.

РАДОВИ У ДУПЉАНУ

Екипе Предузећа за путеве „Штрабаг“ данас су асфалтирале неколико деоница у Месној заједници Дупљане. Нови асфалт је постављен у дворишту школе која је уређена прошле године и пресвучени су делови две улице у селу. Радове су данас обишли Владимир Величковић, председник Општине Неготин и Богдан Гугић, заменик председника Општине.
„Упоредо са радовима на крпљењу ударних рупа који су у току настављено је и асфалтирање по месним заједницама. У Месној заједници Дупљане у току је пресвлачење асфалтом 600 метара, у дворишту школе и две улице. Вредност данашњих радова који се финансирају и општинског буџета износи око 3.500.000 милиона динара. Ако нам време дозволи у плану нам је реализација радова у још неколико месних заједница. Када се нешто ради како ваља, у било ком месту на територији наше општине је на добробит наших грађана како на селу тако и у граду. Појачаћемо активности како бисмо решили што више проблема “ истакао је у Дупљану председник Величковић.

  
 
Локална самоуправа је за местимично поправљање коловоза  које подразумева крпљење ударних рупа, појединих делова коловоза и пресвлачење као и одржавање трупа пута и путних објеката општинских путева из буџета издвојила 44.998.200 динара. 
„ Ово је велики дан за наше село. Захваљујем локалној самоуправи на разумевању и на подршци јер локална самоуправа подржава не само нашу већ све месне заједнице. Данас је асфалтирано школско двориште које је било у веома лошем стању. Деца су задовољна, као и сви радници школе. Радови који су данас изведени веома су значајни и постоје планови да се идуће године наставити са асфалтирањем ове улице.“ рекао је Ђорђе Радуцић, председник МЗ Дупљане.