Понедељак, 06. Јун 2016.

Радови на мосту и Дому културе у Чубри

У месној заједници Чубра, приводе се крају радови на мосту који спаја два дела овог села, као и на уређењу Дома културе.

  

Радове на овом мосту, који је веома значајан за велики број мештана Чубре, обишли су данас Јован Миловановић, председник општине Неготин, Александра Величковић, помоћница председника општине и Драган Мијуцић, директор ЈП за грађевинско земљиште.   

  

„Важност овог моста је велика, јер  више од пола селa пролази преко њега. Он је 2014. године био оштећен у поплавама и био је отежан прелазак преко њега, а пред почетак радова био је и скроз затворен за саобраћај. Вредност радова је око 8 милиона динара и мост ће бити значајан за цело село“ – рекао јe Саша Милошевић, председник Савета месне заједнице Чубра.

  

У Чубри су у току радови и на урешењу Дома културе. Планирано је комплетно сређивању кухиње и прилаза, као и терасе испред Дома културе. Вредност ових радова је око 500 000 динара.  

 

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.