Уторак, 21. Април 2020.

РАДНО ВРЕМЕ РАДЊИ ОД 7 ДО 17 ЧАCОВА

Штаб за ванредне ситуације за територију општине Неготин, на данашњој донео је
Закључак о измени Наредбе од 22.марта, у вези обављања делатности трговина на велико и мало робом широке потрошње, и осталим трговинским продавницама-радњама, (беле технике, бутицима, фарбаре, гвожђаре, продавница обуће, салони намештаја и др.) на територији општине Неготин, а у складу са одлуком Владе Републике Србије о ублажавању одређених мера за спречавање ширења коронавируса.

Од уторка, 21. априла, дозвољава се рад послодавцима из области пружања услуга, попут аутомеханичарских и вулканизерских радњи, обућара, кројача, хемијских чишћења, школа за обуку возача, као и послодавцима из области трговине на мало - књижарама, трговцима моторним возилима, бициклима, наутиком, техничком робом, грађевинским материјалом, као и рад трговина на велико и мало робом широке потрошње, и осталим трговинским продавницама-радњама.

Своју делатност у својим објектима обављаће у времену од 7 до 17 часова.

Посебну пажњу треба обратити на безбедност потрошача у малопродајним објектима на сваких 10 квадратних метара један потрошач, поштовања општих мера превенција и физичке удаљености потрошача, обавезно коришћење заштитних средстава (маска и рукавице) радника у малопродајним објектима, дезинфекцију објекта.