Среда, 31. Децембар 2014.

Путни правци у општини Неготин проходни за саобраћај

 

Сви путни правци на територији општине Неготин, по речима Драгана Мијуцића, в.д. директора ЈП за грађевинско земљиште, су проходни. Саобраћај се одвија без проблема, али се због утабаног снега на коловозу возачима препоручује опрезна вожња.

   

Јак ветар који је дувао у понедељак направио је наносе на више путних праваца, а најтеже је било на путним правцима Трњане – Поповица, Трњанска табла – Сиколска табла, Брестовачка табла – Брестовац, на путу од Карбулова према Чубри као и према Циганском гробљу и Турији.

 

Екипе предузећа БМБ Станковић, које су ангажоване на одржавању локалних путева на територији општине Неготин, током јучерашњег дана пробиле су сметове према Поповици, Брестовцу и Сиколској табли, па су ови путни правци данас проходни за саобраћај. У ЈП за грађевинско земљиште очекују да ће у току дана бити пробијени и сметови на Циганском гробљу и Турији.

   

Јавно предузеће издало је налој предузећу БМБ Станковић које брине о локалним путевима, али и ЈКП „Бадњево“, које је задужено за зимско одржавање градских улица, да и током празника организују дежурне екипе, које ће интервенисати у случају нових падавина.