Уторак, 19. Јун 2018.

Првим ребалансом буџета опредељено 58 милиона динара за санацију топловода Борска


На данашњој седници Општинског већа општине Неготин којом је председавао Владимир Величковић, председник Општине Неготин разматран је и утврђен предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о буџету Општине Неготин за 2018. годину.

Најважнији разлози за овогодишњи први ребаланс буџета су распоред вишка прихода из ранијих година који је утврђен завршним рачуном за 2017.годину и који треба расподелити првим ребалансом и потреба финансирања санације и адаптације топловода од топлане Борска до улице Србе Јовановића у износу од 58 милиона динара, 40.800.000 динара из буџетских средстава а из вишка прихода 17.200.000.

Предлогом Одлуке о изменама и допунама Одлуке о буџету Општине Неготин за 2018. годину опредељено је додатних милион динара за два програма комасације у катастарским општинама Рајац, Смедовац, и Речка и Чубра. Комасација ће бити финансирана из буџета Општине Неготин 4.000.000 динара и из Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде 5.250.000 динара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.