Уторак, 19. Аугуст 2014.

Пројекат „Нисте сами“ и у Неготину

Пројекат „Нисте сами“  у наредних месец и по дана у Неготину  реализоваће неформална ГГ „Иницијатива за Буково“. Реч је пројекту који промовише хуманизам, солидарност и волонтеризам а усмерен је на скретање пажње јавности да су поплавом најугроженија подручја у Србији у тешкој ситуацији и да је то  шанса да покажемо солидарност и хуманост. Уједно ће млади, учествујући у пројекту бити у прилици да схвате важност волонтерског рада.

Пројектним активностима је поред осталог предвиђена израда ликовних радова који ће се у време трајања фестивала „Мокрањчеви дани“ продавати на уличном штанду. Радови ће се продавати слањем СМС порука, један рад за једну поруку на 1003. Ликовну радионицу ће водити професор разредне наставе Слађана Рашић Крачуновић. У оквиру пројекта биће спроведена и акција прикупљања књига за децу из Обреновца.

 Аутор пројекта „Нисте сами“ који подржава Министарство спорта и омладине и Асоцијација за равој општине Бор је Јасмина Вукић, председница Иницијативног одбора неформалне ГГ „Иницијатива за Буково“.