Четвртак, 14. Мај 2015.

Пројекат „Лични ставови - заједничке одлуке“ – гласање за најбољи плакат

У оквиру пројекта ,,Лични ставови-заједничке одлуке'' који општина Неготин реализује уз финансијску и техничку подршку Немачке агенције за међународну сарадњу  ГИЗ и Швајцарске развојне агенције SDC, организован је конкурс за избор најбољих ликовних решења за промотивни плакат на тему Рајачких и Рогљевачких пивница.

Пристигле радове ученика основних и средњих школа на територији општине Неготин који су ушли у ижи избор на основу процене комисије сачињене од наставника и професора ликовног васпитања из поменутих школа, објављујемо на Фацебоок страници Канцеларије за локални економски и рурални развој општине Неготин ( КЛЕРР).

Позивамо вас да учествујете у гласању  за избор  најбољег промотивног плаката на тему Рајачких и Рогљевачких пивница својим “лајком” искључиво на почетној фејсбук страници КЛЕРР и то закључно са 27.05.2015 године.

Изабрани радови  биће саставни део промотивних садржаја о општини Неготин а на изложби свих радова пристиглих на конкурс, која ће бити организована у току јуна 2015, биће додељене и награде ауторима три најбоља рада из обе  категорије као и свим школама чији су ученици учествовали на конкурсу.

 
Радови су подељени у две категорије:
1. Ученици основних школа - ОШ
2. Ученици средњих школа – СШ


 

Овде можете гласати радове ученика основних школа >>
Овде можете гласати радове ученика средњих школа >>