Понедељак, 10. Септембар 2018.

Примопредаја Даничићеве улице и почетак реконструкције седам градских улица

Владимир Величковић, председник Општине Неготин и представници Министарства привреде  извршили званичну примопредају Даничићеве улице која је добила нови изглед захваљујући средствима министарства и локалне самоуправе. Данас је званично уведен  у посао  и извођач највеће инвестиције у граду, реконструкције седам улица.

  

„ Заједно са представницима Министарства привреде Републике Србије  извршена је званично примопредаја улице. Представници министарства као и локална самоуправа  презадовољни су  изведеним радовима. Вредност радова на комплетној реконструкцији  Даничићеве улице износила је  55 милиона. Након ове примопредаје  данас уводимо у посао извођаче радова у седам улица у граду што је и највећи пројекат који  је Министарство привреде подржало . Званични почетак  радова у седам улица Станоја Нешића, Професора Костића, Бранка Перића, Браће Југовића, Доситејева 1 и 2 и Радета Недељковића, за које смо пројекно конкурисали код Министарства привреде је изузетно важан  за нашу општину  с обзиром да је у питању највећа инвестиција.“   истакао је председник Величковић.

  

Вредност реконструкције седам градских улица, које финансирају Министарство привреде и локална самоуправа, износи 155 милиона динара. Радове изводи Предузеће за путеве „Штрабаг“ из Зајечара а рок за завршетак радова изнсои 110 радних дана.