Субота, 06. Јул 2013.

Пријем за ученике генерације


Општина Неготин даривала је летовањем четрнаесторо ученика генерације овдашњих основних и средњих школа. Пријем за њих, родитеље и просветне раднике приредио је мр Милан Уруковић, председник Општине Неготин.

 

Бесплатно летовање у Сутомору од 7. до 18. јула, захваљујући  успеху током школовања, добили су Михајло  Ноцић, из  ОШ „Вук Караџић“, Јована Казимировић и Никола Ђорђиески из ОШ“Бранко Радичевић“, Алекса Благојевић из ОШ „Вера Радосављевић“, Александра Пејчић из Кобишнице, Милена Митановић из Прахова, Саманта Џетић из Радујевца, Марија Милошевић из Штубика, Сара Шеган из Рајца, Катарина Николић из Јабуковца, Марко Карамфиловски из Музичке школе, Катарина Михајловић из Неготинске Гимназије, Милица Милановић из Пољопривредне школе и Милош Цокић из Техничке школе.  

 

„Ви сте најбољи  међу најбољим ђацима и ми смо поносни на вас. Са жељом да провереним вредностима, као што су наука, култура, уметност, али и морал, етика и поштење, вратимо, место које заслужују, општина Неготин вам уз честитке на постигнутом успеху, по први пут, као награду дарује летовање. Жеља нам је да будете поносни на успех који сте постигли, да вашим путем крене што већи број ваших вршњака, али и да не заборавите да ваша општина брине о вама.“ – поручио је мр Милан Уруковић, честитајући ученицима генерације и уручујући им ваучере вредне  280 евра у динарској противвредности. 

 

"Захваљујемо се нашим професорима који су нам помогли и усмерили нас да будемо овако успешни, родитељима који су нас подржавали и Општини Неготин што је наш успех наградила" – изјавио је Милош Ноцић у име награђених ученика.

 

Општина Неготин је такође, даривала и ђаке који су постигли запажене резултате на републичким и међународним такмичењима.