Четвртак, 20. Фебруар 2014.

Пријем за младе кошаркаше Хајдук Вељка

Председник општине Неготин мр Милан Уруковић и његов заменик Драгољуб Ђорђевић приредили су данас пријем за младе кошаркашке наде, КК “Хајдук Вељко”, који су недавно, под водством тренера Душана Мандића, освојили прво место на Међународном мини баскет фестивалу "Рајко Жижић", који је одржан у Београду. Млади неготински кошаркаши победнички пехар освојили су без пораза, а на путу до њега побеђени су вршњаци из кошаркашких клубова Змај, Рас, Ас баскет и Абба.  

                                
Председник је честитао младим кошаркашима на оствареном успеху и пожелео им да и у наредном периоду наставе са добрим играма и резултатима, а да ће локална самоуправа, у складу са својим опредељењем да улаже у младе и спорт, наставити да финансира све спортске клубове, а да ће посебна пажња бити посвећена најталентованијима. На данашњем пријему најмлађој такмичарској селекцији уручене су и лопте за тренинге, а у наредном периоду биће им уручен и комплет дресова.

 

Испред екипе општинском руководству на пријему и пруженој подршци захвалио је тренер Душан Мандић, а један од младих кошаркаша поклонио је председнику и урамљену фотографију целе екипе.  

 

Младе кошаркаше Хајдук Вељка током априла очекује турнир у Нишкој бањи, а током Мајских свечаности у плану је организација промотивног турнира у Неготину, на коме ће учествовати вршњаци београдског Партизана и нишког Цар Константина.