Понедељак, 11. Март 2013.

Пријем за Катарину Ковачевић

4080_1.jpg

У великој сали Општине Неготин приређен је пријем за Катарину Ковачевић, победницу шоу серијала „Ја имам таленат“.

4080_3.jpg

Представници Општинске управе, јавних институција и ученици Неготинске гимназије громким аплаузом поздравили су Катарину Ковачевић, када се у пратњи руководства Општине Неготин и родитеља, уз звуке песме „Зајди, зајди“  појавила у скупштинској сали.

4080_4.jpg

Општина Неготин је, подсећамо, пружила пуну подршку Катарину током финалних припрема за велико финале. Наш град су красили промотивни билборди, Катарина је гостовала на регионалним телевизијама које прате активности општине Неготин, организовано је  гласање.

4080_2.jpg

„Неготин и Неготинци су здушно стали уз Катарину па, иако њој припада највећа заслуга за освојено признање, желимо да верујемо да смо и сви ми скупа бар делимично допринели томе. Општина Неготин на тај начин потврдила је своје опредељење да подржава младе и талентоване Неготинце чији успех превазилази границе наше средине. Желим такође да се захвалим Катарини која је увек са поносом истицала да је Неготинка и да потиче из града Стевана Мокрањца. Она је  последњих дана била најбољи амбасадор Неготина и славу Неготина проносила је широм Србије, што је за све нас нас изузетно значајно. То је била још једна прилика да потврдимо да је Неготин важно место на културној мапи Србије. Не сумњамо да је ово тек почетак њене музичке каријере, желимо јој да и убудуће буде бар подједнако успешна као у финалу серијала „Ја имам таленат“ и да никад не заборави свој Неготин“ – поручио је мр Милан Уруковић честитајући Катарини Ковачевић на великом успеху и најавио да ће Катарина Ковачевић добити Мајску награду, признање које се додељује заслужним појединцима.

4080_7.jpg

Катарина Ковачевић захвалила се својим суграђанима, руководству општине Неготин и својим родитељима на подршци и поручила.

„Ваша подршка ми је много значила и ја ћу увек бити поносна што потичем из града Стевана Мокрањца и биће ми част да наступам пред мојом публиком“ – поручила је Катарина Ковачевић и најавила да ће ускоро бити гост Неготинске гимназије и других образовних институција у граду.

4080_6.jpg

Катарина је након званичног дела пријема одговарала на питања својих суграђана и фотографисала се њима.

4080_5.jpg