Понедељак, 11. Фебруар 2013.

Пријем за Катарину Ковачевић

4049_1.jpg

Мр Милан Уруковић, председник Општине Неготин и Дамир Ракић, председник СО Неготин приредили су пријем за нашу суграђанку Катарину Ковачевић, финалисткињу серијала „Ја имам таленат“, који се емитује на РТС 1.

4049_3.jpg

Катарина Ковачевић освојила је срце публике и оставила сјајан утисак на чланове жирија својим интерпретацијама у првом кругу и полуфиналу лиценцираног програма „Ја имам таленат“ и тиме изборила место међу десет најбољих учесника популарног серијала. Каријеру соло певача, Катарина Ковачевић, иначе успешна студенткиња Фаремацеутског факултета у Београду, започела је у родном граду у основној и средњој музичкој школи „Стевам Мокрањац“, а прва искуства на сцени стекла је на овдашњим манифестацијама „Сусрети младих“ и „Каракоа фест“ где је две године заредом побеђивала.

Челници Општине Неготин честитали су Катарини на успешном представљању и пласману у финале популарног шоу програма и најавили подршку у медијској кампањи до финалне вечери 24. фебруара.

- Катарина Ковачевић увек са поносом истиче да је из Неготина и на тај начин промовише свој родни град – поручио је мр Милан Уруковић, председник Општине Неготин.

4049_2.jpg

Како је најављено, у време Мајских свечаности у центру града биће приређен концерт Катарине Ковачевић и њених гостију.
 
Позивамо све грађане Општине Неготин да у финалној емисији 24. фебруара гласају за нашу суграђанку Катарину Ковачевић.