Уторак, 20. Аугуст 2013.

Пријем за чланове омладинских организација

Представници Канцеларије за младе и Мреже омладине Неготина известили су мр Милана Уруковића, председника Општине Неготин о активностима реализованим претходних месеци. У нашем граду током лета организовани су турнири у малом фудбалу и шаху, плесна и школа пливања, караока вече, концерти, такмичење у плесу.  Омладинске организације биле су врло активне током гласања у акцији Coca-Cole за добијање теретане на отвореном. Захваљујући њиховом ангажовању и великом броју гласова, Неготин је  један од 45 добитника Цоца-цола фитнес центра у Србији. На састанку је оцењено да је у граду овог лета било много више активности него ранијих година.

Општина Неготин подржава све активности младих и награђује њихов успех. Ми ћемо наредне године издвојити дупло више средстава за омладинске активности јер су млади наша будућност и ми имамо велики интерес да их задржимо у нашој средини – истакао је мр Милан Уруковић, председник Општине Неготин.

 

Председник  Уруковић је подсетио да је ове године први пут Општина Неготин даривала летовање ученицима генерације, као и да финансијски помаже стручно усавршавање и студијска путовања младих Крајинаца у иностранству.