Среда, 11. Март 2015.

Председник Републике Србије Томислав Николић посетио Неготин

Председник Републике Србије Томислав Николић, посетио је данас општину Неготин, где се састао са председником Општине Неготин, Јованом Миловановићем, заменицом председника Надицом Васић и председником Скупштине општине Неготин др Љубисавом Божиловићем.

 

Након састанка са руководством Општине Неготин, председник Републике Србије са својим домаћинима прошетао је централним градским тргом где је разговарао са грађанима Неготина.

  

Приликом боравка у Неготину, председник Томислав Николић је обишао и производни погон предузећа „Монидан Комерц“ у Милошеву, где је разговарао са власником Александром Недељковићем и радницима у овом предузећу.

 

Посету општини Неготин, председник Републике Србије завршио је обиласком Рогљевских пивница где је овом приликом са председником Општине Неготин засадио чокот винове лозе.

   

Председник је са својим сарадницима и руководством Општине Неготин обишао неколико пивница, а након тога је одржан и краћи састанак са директорима јавних предузећа и установа, предузетницима, али и винарима, пчеларима и пољопривредним произвођачима.