Понедељак, 28. Март 2016.

Посета Уровици и подела спортске опреме

Александра Величковић, помоћница председника општине Неготин обишла је у суботу Уровица и разговарала са члановима савета месне заједнице овог крајинског села.

Општина Неготин је овој месној заједници обезбедила тезге за пијацу која се налази у центру села,  а ова посета била је прилика да Богдан Гугић, председник Спортског савеза општине Неготин уручи дресове за фудбалски клуб који се такмичи у Општинској лиги Неготин.

У месној заједници Уровица у току недеље почеће и радови на изградњи играонице на отвореном, које ће финансирати Општина Неготин, а вредност радова је 500 000 динара. Приликом посете Уровици разговарало се и могућности изградње терена за мале спортове такође у центру села.

Богдан Гугић, председник Спортског савеза, након Уровице уручио је спортску опрему и фудбалским клубовима у Јабуковцу, Малајници, Штубику, Слатини и Јасеници.

Реч је о акцији помоћи клубовима, коју  преко Спортског савеза, спроводи локална самоуправа. У ове сврхе за 18 клубова је опредељено 500.000 динара.

Општина Неготин у развој  спорта и спортске активности ове године уложиће преко 30 милиона динара.


* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.