Петак, 13. Мај 2016.

Пoреске обавезе доспевају за уплату 15.маја

Обавештавају се грађани општине Неготин да 15.05.2016.године доспева други квартал за уплату пореза на имовину физичких лица, као и накнаде за заштиту и унапређење животне средине за 2016.годину.

С обзиром да је тај дан недеља обавеза ће се померити за први наредни радни дан а то је понедељак 16.мај..

Редовним и благовременим измиривањем пореза обвезници избегавају обрачун и наплату законом прописане камате због кашњења уплата. Порески обвезник којем је утврђено право на мировање дуга, дужан је да редовно измирује текуће обавезе, и на тај начин оствари право на отпис камате и одлагање плаћања главног дуга.

За све потребне информације, као и добијање уплатница за уплату пореза, грађани се могу обратити Локалној пореској администрацији, улица Кнеза Михајла број 12, сваког радног дана у времену од 07.30-15.30 часова, на телефон: 019/544-554, као и e-mail: lpanegotin@gmail.com

Плаћањем својих обавеза грађани омогућавају да општина Неготин користи средства од наплате пореза на имовину за одржавање и грађење улица, путева, водоводне и канализационе мреже, вртића и других објеката, што подразумева квалитетније услове живота и рада на подручју Неготина.


* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.