Понедељак, 02. Јул 2018.

Почиње Неготинско лето 2018.

Општина Неготин  из године у годину организује низ програма у оквиру Неготинског лета.  27  летњих програма  биће организовано од 2. јула до 12. августа.


„Почећемо данас обележавањем Дана Дунава, а завршити концертом поводом обележавања 12. августа, Међународног дана младих. Манифестацију Неготинско лето 2018 чине програми намењени  свим узрастима. Биће организоване креативне радионице за децу, изложбе, промоције, окупљања наше дијаспоре, музички програми за различите музичке укусе у централној пешачкој зони, концерт „Мој живот је моје благо“ трећи по реду, први Мото скуп у Прахову и по први пут дочекаћемо Регату Река у Прахову. Ове године по први пут имаћемо и стенд ап комичара Миодрага Стошића у Музичком павиљону, а обележићемо и велики јубилеј једне од најстаријиh цркви код нас, 220 година цркве у Брестовцу.  Организатора је пуно, почев од наших општинских институција, месних заједница,  удружења. Позивам наше суграђане и госте који ће у летњим данима бити у Неготину да посећују програме и надам се да ће уживати у програмима и  лету у Неготину.” - изјавио је  Владимир Величковић, најављујући  манифестацију Неготинско лето 2018.

Програми  овогодишње манифестације  организују се уз подршку локалне самоуправе.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.