Понедељак, 11. Јун 2018.

Почело крпљење ударних рупа и превлачење улица

Радовима у улицама Јована Динкића и Косте Тодоровића, почело је крппљење ударних рупа и пресвлачење улица у Неготину. Радове изводи Предузеће за путеве из Зајечара по спроведеном поступку јавне набавке.


Поред крпљења ударних рупа у самом граду екипе ће бии ангажоване и на крпљењу рупа и пресвлачењу општинских путева.  На основу потписаних уговора, за крпљење ударних рупа и пресвлачење улица у самом граду, биће издвојено  7 996 000 динара, а за радове на општинскиим путевима 61 987 000 динара.


Радови на крпљењу ударних рупа трајаће током целе године, с обзиром на појаву нових, али ће највећи део средстава бити утрошен у наредна два-три месеца, док ће евентуална нова оштећења бити санирана до краја године.


У току је и поступак јавне набавке за радове на местимичном поправљању коловоза, односно поправљању тампонског слоја општинских путева који нису асфалтирани, улица у МЗ и улица у насељеном месту Неготину. По завршетку јавне набавке и избору извођача почеће и ови радови.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.