Уторак, 05. Аугуст 2014.

Почело хоризонтално обележавање сигнализације у граду

Екипе предузећа „Магистрала сигнал“ д.о.о Ниш, почеле су јуче, по налогу ЈП за грађевинско земљиште, обележавање хоризонталне сигнализације у граду. Вредност радова, по јавној набавци, износи 1 052 467 динара и радови ће бити завршени у наредних неколико дана. Одмах по завршетку ових радова почеће и радови на вертикалном обележавању. Вредност ових радова, за које је такође била расписана јавна набавка, износи 1 729 680 динара.

 

По налогу Јавног предузећа за грађевинско земљиште, данас су почели и радови на равнању и тампонирању улица Старине Новака и Марка Орешковића. Радове изводи предузеће МОК Промет из Мокрања, а вредност радова износи око 2 милиона динара.

 

По речима Драгана Мијуцића, в.д. директора ЈП за грађевинско земљиште, екипе ЈКП „Бадњево“ почеће и радове на измештању водоводне инсталације у насељу Растока, како би могли да се приведу крају радови на асфалтирању у овом насељу.

 

У току су и радови на крпљену ударних рупа и санацији путева по месним заједницама, а након завршетка радова у Плавни, Прахову, Радујевцу, Видровцу, Милошеву и Малој Каменици, екипе ће почети са крпљењем преосталих ударних рупа на територији града.