Уторак, 16. Март 2010.

Почеле припреме за СОНГ 2010.

2560_1.jpg

Дом културе “Стеван Мокрањац” позива све заинтересоване, са територије општине Неготин,  за учешће у манифестацији “СОНГ 2010.” да у четвртак 18. марта 2010.године у 12 сати дођу у просторије неготинског биоскопа на први радни састанак организатора и учесника. Састанку треба да присуствују представници наставних или психо-педагошких служби школа заинтересованих за учешће.
 
Подсећамо да је “СОНГ” практично наставак традиционалне манифестације “Сусрети младих” која је у Неготину заживела пре више деценија и постала прихваћена од свих образовних институција и асоцијација младих.

“СОНГ” својим садржајем, концепцијом и организацијом кроз такмичење група, одабраних представника, посебно ангажује младе у оквиру ван наставног програма и пружа им могућност да се креативно искажу на многим пољима.

Ова манифестација има врло значајну улогу у ангажовању младих, пружању шансе за њихово самостално исказивање укључивањем у културно-забавну понуду града и пружању осећања припадности средини кроз њихово непосредно и активно укључивање у креирање програма.
Ангажовањем стручне екипе за организацију и посебно укључењем представника школа, директора и педагога, “СОНГ” својим концептом обезбеђује високо едукативни, културни и забавни ниво у програмима младих.